UDLEJNING AF VAREVOGNE OG FLYTTEBILER
TIL PRIVATE OG ERHVERV

*Vi udlejer varevogne og flyttebiler igennem Oscar Biludlejning og du viderestilles hertil.

Udlejning af varevogne og flyttebiler

Har du brug for mere plads i bilen i en periode eller mangler du en bil til din flytning, så kan du nemt og hurtigt leje både varevogne og flyttebiler i forskellige størrelser hos Au2point Udlejning. 
Du kan også bruge vores køretøjer, hvis du er ved at rydde stort op på din grund og har brug for at transportere mange ting på samme tid. Det kan også være, du har købt nye møbler og selv skal hente dem hjem. Alt efter hvad du har brug for bilen til, kan du finde den rette størrelse hos os.

En flytning kan hurtigt virke uoverskueligt og blive dyrt, men det kan vi hjælpe med. Hos os kan du leje en flyttebil fra kun kr. 699,- pr. dag inkl. 100 km. Så behøver det ikke længere være besværligt eller dyrt at flytte. Du booker bare flyttebilen online og henter den i udlejningen i Børkop. Hvis du ikke kan nå at flytte det hele på én dag, så lejer du bare flyttebilen i det antal dage, du skal bruge. Det er nemt og hurtigt.    

Grunde til at leje en varevogn eller en flyttebil

Der er flere fordele ved at vælge at leje en bil til flytningen frem for at bruge din egen. Det gælder blandt andet følgende:

  • Du slipper for at slide på din bil. En flyttebil kan holde til en del mere end din egen personbil kan. 
  • Det er nemmere at køre med en flyttebil end det er at leje en trailer og køre med den. 
  • Du kan klare det hele på én gang og på den måde får flytningen overstået langt hurtigere, endn hvis du skal bruge din egen bil til at køre frem og tilbage. 

En flyttebil er nemmere at køre med end man skulle tro, og du kan derfor drage stor nytte af at leje en bil for en dag eller en weekend, når du skal flytte til en ny bolig. 

Sådan foregår leje hos os

Udlejning af varevogne og flyttebiler hos Au2point udlejning foregår via Oscar biludlejning, som du viderestilles til fra vores hjemmeside. Priserne afhænger af bilens størrelse. Vi sørger for udarbejdelse af lejekontrakt mellem os og dig som lejer, så vi er sikre på at udlejningen foregår i overensstemmelse med begge parter. Du kan se vores udvalg af varevogne og flyttebiler her på hjemmesiden. 

Har du i stedet brug for at leje en personbil, så se vores udvalg af udlejningsbiler her.

Scroll til toppen