UDLEJNING AF MASKINER VED VEJLE
TIL PRIVAT & ERHVERV

BYGNINGSMATERIEL

HAVE & PARK

JORD & ANLÆG

TRAILER & VOGNE

Jordbor

Jordbor

ELVÆRKTØJ

Udlejning af maskiner

Bredt udvalg af maskiner til udlejning

Hos Au2point Udlejning sørger vi for udlejning af maskiner til ethvert formål inden for bygge- og havearbejde og jord- og anlægsarbejde. Derudover tilbyder vi både personbiler, varevogne og trailere, som du kan leje, hvis du har brug for at transportere noget fra A til B.

Vores udlejning af maskiner egner sig både til små og store projekter. Du har derfor også mulighed for at leje dem for en enkelt dag eller for en længere periode. Du booker din maskine på vores hjemmeside eller ved at ringe til os. 

Udlejning af trailere, varevogne og flyttebiler

Foruden maskinudlejning tilbyder vi også udlejning af trailere, varevogne og flyttebiler, som eksempelvis kan bruge, hvis du skal flytte eller hvis du er i gang med et stort projekt ved dit hus eller i haven. Hos os kan du eksempelvis leje disse typer af trailere:

  • Tip-trailer, der er velegnet til at kunne bære forskellige typer af tung last
  • Badmobil, som du kan bruge mens dit badeværelse er under ombygning, eller hvis du har brug for et ekstra toilet eller bad

Uanset hvad du skal bruge en maskine, trailer eller varevogn til, er du altid velkommen til at høre mere om vores muligheder. 

Hvem er Au2point Udlejning

Hos Au2point Udlejning finder du et udlejningsfirma beliggende i Børkop, men med mulighed for både levering og afhentning i hele Trekantområdet. Skal vi længere end 20 km væk, kan du altid kontakte os for at høre mere om prisen. Derudover kan du læse mere om vores lejebetingelser på her hjemmesiden. 
Vi står gerne til rådighed til at vejlede dig angående udlejning af maskiner eller køretøjer, og du kan derfor altid ringe til os på telefonnummer 6195 7080 eller du kan skrive til os på mail claus@au2point.dk.

Scroll til toppen