UDLEJNING AF TRAILER & VOGNE
TIL PRIVAT & ERHVERV

Udlejning af trailere og vogne

Trailere og vogne til ethvert behov

Au2point Udlejning tilbyder udlejning af forskellige typer af trailere og vogne. Du kan blandt andet leje trailere hos os, hvis du har brug for at flytte maskiner, havetraktorer eller andet tungt gods, som ikke kan fragtes i en bil. Det kan være en god idé at leje en trailer frem for at købe den, hvis du ikke har brug for den ofte. På den måde sparer du de penge, du ellers ville skulle betale for afgift til indregistrering af nummerplade og til den årlige vægtafgift, der er på større trailere. Her kan det i stedet være en fordel at leje en trailer til den enkelte situation.

Vi tilbyder følgende typer af trailere

I forbindelse med udlejning af trailere og vogne tilbyder vi forskellige typer trailere. Det gælder blandt andet følgende:

  • Maskintrailer, som du kan bruge til at transportere maskiner på længere strækninger
  • Tip-trailer, der især er velegnet til transport af løse materialer som grus eller jord. Ved brug af tippefunktionen bliver det nemmere for dig at aflæsse godset.
  • Badmobil – denne kan du bruge, hvis du har brug for et midlertidigt badeværelse, hvis dit eget skal renoveres. 

Trailerne hos os gør det nemmere for dig at transportere både maskiner og materialer til forskellige bygge- eller haveprojekter. Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvilken type trailer der egner sig bedst til dit arbejde.

Betingelser for udlejning hos os

Hos Au2Point Udlejning har vi gjort det nemt for dig. Vi sørger nemlig både for levering og afhentning af den trailer, du har lejet hos os. Prisen på dette afhænger af afstanden. Indleverer du selv traileren, skal du blot sørge for at gøre det i åbningstiden hos os. Du kan leje vores trailere for en enkelt dag eller for en længere periode, alt efter hvad du skal bruge den til. Ring gerne til os på 61 95 70 80 eller skriv til os på vores mail claus@au2point.dk for at høre mere om vores udlejning af trailer og vogne.

Scroll til toppen