UDLEJNING AF JORD & ANLÆGSMASKINER
I BØRKOP VED VEJLE og fredericia

Lej en jordloppe eller måske pladevibrator i Børkop

Maskiner til ethvert projekt

Nu er det blevet nemmere at klare de små og mellemstore projekter hjemme i haven eller for virksomheden. Vi udlejer pladevibrator, jordloppe og mange andre jord- og anlægsmaskiner på dagsbasis til et dagsprojekt, men tilbyder naturligvis også langtidsleje til de større projekter. 
 Vi har et stort udvalg af forskellige maskiner til jord og anlægsarbejde, så uanset om trampolinen skal graves ned hjemme i haven eller projektet er lidt større, har vi maskinen som kan gøres arbejdet nemmere og lidt sjovere at få gjort. 
Vi udlejer alt køreplader og pladevibrator til netop dit projekt. 

Udlejning til private og erhverv

Vi tilbyder maskinudlejning til både private og erhverv, så uanset hvilket projekt eller arbejde, der skal udføres kan vi hjælpe.
Vi har gjort udlejningen nem – du skal bare booke online og så kan du afhente eller få leveret den maskine, du skal bruge, når det passer dig. 
Er du i tvivl, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 6195 7080 og få vejledning i alt fra booking til betjening af maskinerne.  

Udlejning i Børkop

Vi er beliggende i Børkop imellem Vejle og Fredericia og leverer naturligvis også gerne i de omkringliggende byer. Du skal bare booke fx minigraver og det tilbehør du skal bruge og så bestemmer du selv, om du vil afhente hos os i Børkop eller om du vil have maskinen leveret lige til døren. Ved levering afhenter vi selvfølgelig også, når du er færdig. Du kan læse mere om levering og afhentning her.

Scroll til toppen