UDLEJNING AF VERTIKALSKÆRER
TIL PRIVATE OG ERHVERV VED VEJLE OG FREDERICIA

Eliet E401 vertikalskærer

Drivkraft: benzin
Opsamler.
Selvslibende knive.
Arbejdsbredde: 40 cm.
Egenvægt: 34 kg.
Mulighed for levering.

Pris pr. dag  kr. 495,-

Eliet E401 vertikalskærer

Drivkraft: benzin
Opsamler.
Selvslibende knive.
Arbejdsbredde: 40 cm.
Egenvægt: 34 kg.
Mulighed for levering.

Pris pr. dag  kr. 495,-

Hvad bruger man vertikalskærer til?

En vertikalskærer er en plænelufter. Knivene er placeret på en valse, som drejer rundt. Hermed fjernes ukrudt og tørt og dødt græs fra græsplænen og der skabes lys og luft, som giver bedre vækstbetingelser for græsset. 
Ønsker man en flot og tæt græsplæne, fri for mos, er det en god idé at anvende en vertikalskærer, når frosten er ovre i foråret. 

Hvordan bruger man en vertikalskærer?

Eftersåning af græsplænen.

Vil du være helt sikker på, at græsplænen står flot og tæt i løbet af et par måneder, kan du med fordel leje vores græssåmaskine
Når jorden er godt luftet igennem med vertikalskæreren og det løse græs og mos er samlet op, anbefaler vi, at plænen eftersås og afsluttes med gødning og evt. topdressing for at opnå det bedste resultat. 

Start med at slå græsset helt kort og brug gerne opsamler eller riv græs og mos sammen. Dernæst anvendes vertikalskæreren på begge leder af græsset, så der bliver skabt godt med lys og luft til plænen. Riv gerne plænen en gang mere og saml løst mos og græs op. Til sidst afsluttes med kalk og gødning. 

 

Har du spørgsmål til hvordan eller hvornår du skal bruge den lejede vertikalskærer, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Scroll til toppen