LEJ EN GRÆSSÅMASKINE I BØRKOP
TIL PRIVATE OG ERHVERV

Lej en græssåmaskine i Børkop

Proseeder Mini

Drivkraft: Manuel.
Egenvægt: 36 kg.
Såkasse: 15 kg.
Arbejdsbredde: 60 cm.
Ideel til mindre områder.
Sår og tromler i en arbejdsgang.
Mulighed for levering.

Pris pr. dag 195 kr. ,-

Lej en græssåmaskine

Har vinteren været hårdt ved græsplænen eller trænger den bare til at blive frisket op? Så kan denne græssåmaskine være løsningen. 
De fleste drømmer om en flot græsplæne, som er dejlig blød at gå på med bare tæer. Ofte er det bare langt fra virkeligheden, når vinteren slipper sit tag. Græsplænen har brug for at blive luftet godt igennem i det tidlige forår med fx. en vertikalskærer og dernæst eftersået. Det giver græsset rigtig gode betingelser for at spire på ny. 

Hvorfor vælge en græssåmaskine?

Man kan sagtens selv efterså en græsplæne ved at smide græsfrø i hånden, men de fleste der har prøvet det, har oplevet hvor svært det er at fordele dem jævnt. Så ender man med en græsplæne, som har plamager med tæt grænt græs rundt omkring. Ved at leje denne græssåmaskine undgår du netop det. Maskinen fordeler frøene jævnt og frømængden kan justeres trinløst og præcist.  Græssåmaskinen har også indbygget tromle, så små jordknolde og andre ujævnheder udjævnes. Efter en tur med vertikalskærer og græssåmaskinen har græsplænen fået optimale vilkår for at komme til at stå flot sommeren igennem.

Afhentning eller levering

Har du ikke en trailer og har mulighed for at hente maskinen selv, så leverer vi den gerne for dig. Du booker bare online og vælger levering og så ordner vi resten for dig. 
Men du kan naturligvis også afhente græssåmaskinen hos os på Industrivej. Det er nemt og hurtigt og du leverer den tilbage, når det passer dig. 

Scroll til toppen