UDLEJNING AF BYGNINGSMATERIEL
TIL PRIVAT & ERHVERV

Jordbor

Lej bygningsmateriel i Børkop

Hos Au2point udlejer vi en række forskelligt bygningsmateriel, som du kan bruge til dit byggeprojekt. Du finder blandt andet en gipspladehejs, en gasvarmer, en fliseskærer, et transportbånd, der kan anvendes både af private kunder med enkelte opgaver og af erhvervskunder, der har brug for en specifik maskine til en kundeopgave.

Det kan være dyrt at anskaffe sig og vedligeholde mange forskellige maskiner, særligt hvis de anvendes sjældent. Derfor kan det være en fordel både for private og virksomheder at leje den enkelte maskine hos os. Maskinerne er tilgængelige for kunder i hele landet og særligt i områderne omkring Fredericia, Vejle og Børkop. Du kan vælge selv at afhente, eller du kan bestille levering af maskinerne. På den måde kan du nemt udføre en nødvendig del af arbejdet uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse og transport af maskinen.

Gør arbejdet lettere med vores maskiner
Med vores maskiner bliver det nemt for dig at udføre specifikke opgaver på byggepladsen frem for at få det gjort af andre. Lej eksempelvis vores fliseskærer, så du nemt kan tilpasse fliser i tilfælde af terrasseanlægning eller gulvbelægning med fliser. Er du ved at bygge en gipsvæg, kan du have gavn af vores gipspladehejs, så du hurtigt og nemt kan fragte pladerne op på højere etager. Priserne på udlejning af vores byggemateriel afhænger af den enkelte maskine, samt hvor længe du har brug for at leje den.

Sådan lejer du bygningsmateriel hos Au2point
Hos Au2point kan du nemt booke den maskine, du har brug for, her på vores hjemmeside. Har du brug for hjælp eller vejledning angående udlejning af bygningsmateriel, står vi altid til rådighed på telefonnummeret 61 95 70 80 eller på vores mail claus@au2point.dk. Du bestemmer selv, om du ønsker at afhente maskinen selv hos vores firma i Børkop, eller om vi skal levere den til dig og afhente den igen.

Scroll til toppen